Acta del 7 de maig de 2012


ACIST

Acta del 7 de maig de 2012

Reunits en assemblea ordinària els següents associats:

NÚRIA PARRA
JORDI SICRAS
CARME GONZALEZ
FRANCESC TARTERA
JOSEP AURELL
PILAR SOLÀ
YEHO GEL
TONI FUSTÉ
Mª DOLORS NAVARRO
GEORGINA AIXELÀ
GRISELDA AIXELÀ
MAGDA CARRERAS
MAGDA PUJOL
ESPERANÇA CASES
LLUÍS GALLEN

Es disculpen per no poder assistir:
HELENA CARRERAS
JAUME PARODI
MERY CRUZ


Ordre del dia:
Subvencions CCAM
Reunió alcaldia i promoció económica
Tiana Antica i Teatre
Propostes de dinamització comercial
Logotip Acist
Subvencions CCAM

Es recorda als assitents que hi ha una serie de subvencions en les qual poden estar interessats, de les quals ja és va parlar en la reunió anterior.


Reunió alcaldia i promoció económica

Es posa en coneixement dels assistents, la falta d’accions per activar el comerç i els serveis per part de la regidoria de Promoció econòmica de l’Ajuntament de Tiana,  així com el desconeixement que es té de la xarxa comercial i les necessitats dels mateixos. Donada la situació actual es contempla la posiblitat de formar part de la regidoria de Promoció económica de Montgat, amb una gran experiéncia i dedicació.

Així és va fer constar en la reunió mantinguda entre la presidenta de l’Acist Esperança Cases,  l’alcaldesa Ester Pujol i el 1r tinent d’alcalde i regidor de promoció econòmica Jordi Gost.Tiana Antica i Teatre

Des de Tiana Antica ens demanen la posibilitat de poder vendre les entrades i donar informació del Festival de Música antiga de Tiana als comerços.

Per altre banda la Societat Recreativa Els Nou Pins engega un nou espectacle de teatre per el qual ens demana la posibilitat de vendre el DVD de l’obra als comerços per ajudar-los en el finançament de la mateixa.

Cap oposició al respecte.Propostes de dinamització econòmica

Mercat

Es proposa als presents la posibilitat i la necessitat, per la poca afluencia de gent als comerços en cap de setmana,  de muntar mercat els matins dels diumenges al centre del poble  per activar la venda i donar a coneixer el poble de Tiana i la seva oferta comercial i cultural a la gent d’altres poblacions.

Es parlarà en properes reunions d’aquesta possibilitat un cop els associats prenguin la seva decisió personal al respecte.
Servei a domicili

Es propasa als presents un nou projecte de Serveis a domicili de comerços i serveis per als veins de Tiana, MasRam i Montgat, en la que els client final per mitjà d’internet o via telefònica farà la comanda a qualsevol dels comerços i serveis associats per ser entregada a domicili dins dels horaris previstos en un ùnic servei de recollida i entrega que englobi a tots els associats.

Des de la junta s’hi està treballant per tenir un pressupost del projecte, es parlarà en properes reunions.
Logotip

Es van recollir 24 treballs (+ 1 fora de termini) majoritàriament de Tiana, però també d’altres municipis:

Es presenten els 24 treballs de logotips i es passa a fer  la votació amb paperetes

Es demana als assistents que valorin com a mínim 5 dissenys per ordre de preferència (per tenir un marge en cas de incompatibilitat amb les bases) 12 dels 14 membres de l’Associació ( Tret del Secretari i jo mateixa) van emetre les següents valoracions:

Es van lliurar

2 paperetes amb 5 qualificacions

3 paperetes amb 4 qualificacions

4 paperetes amb 3 qualificacions

2 paperetes amb 2 qualificacions

1 paperetes amb 1 qualificacions

12 paperetes amb 39 qualificacions


Que van donar com a resultat:

1. treball nr. 7 amb 10 punts

2. treball nr. 13 amb 8 punts

3. treball nr. 6 amb 5 punts

4. treball nr. 15 amb 3 punts

5. treballs nr. 12 i 22 amb 2 punts

6. treballs nr. 1,2,5,11,14,16,20,21,23 amb 1 punts

7. treballs nr. 3,4,8,9,10,17,18,19,24 amb 0 punts


Es dona com a guanyador en les votacions el treball número 7 a la espera de revisar que compleixi les pautes i les condicions exigides segons les bases del concurs.Altres

Des de la junta es fa una crida als associats per que s’impliquin en els projectes de l’associació formant part de les diferents comisions de treball

saps on soc?


Mostra ELS COMERÇOS DE TIANA en un mapa més gran