Acta del 03 d'octubre de 2012


ACIST

Acta del 03 d’octubre de 2012

Reunits en assemblea els següents associats:

Magda Carreras
Pep Maristany
Meri Cruz
Carme Gonzalez
Griselda Aixelà
Georgina Aixelà
Quim Batlle
Jordi Sicras
Àngel Beltran
Toni Fusté
Josep Aurell
Magda Pujol
Esperança Cases
Lluís Gallen

Es disculpen per no poder assistir:
Yeho Gel
Jaume Parodi
Celi Comas

Ordre del dia:
Jornades de salut i benestar
Nova junta


Jornades de salut i benestar

Esperança Cases exposa els motius pels quals la comisió decideix suspendre les Jornades de salut i benestar.

Adjuntem escrit que va ser adreçat als associats i a l’ajuntament:
La idea va sorgir d'una associada del sector de la salut i benestar, es va complementar amb el fet que el creixement massiu de Tiana, és majoritàriament amb vocació ferme de dormitori.
L 'equip es va formar inicialment amb 4 associats  i el secretari, a mitja preparació, un ho va deixar per haver sortit del negoci.
L'objectiu: donar a conèixer els profesionals i serveis que solventen les nostres necessitats i que habitualment anem a cercar a altres municipis: optometristes, psicòlegs, especialistes en dieta i nutrició, en medicina xinesa, en animals domèstics, terapeutes, dentista; gestors del temps de lleure i del benestar....entre moltes altres coses. La majoria no tenen aparador i dels que tenen establiment a peu de carrer, en coneixem el nom però no totes les especialitats que ofereixen. Tot aixó amb un mercat de productes artesans relacionats; amb participació dels comerços i restaurants, que mostrerien els seus " aparadors saludables" i els seus "menús integrals ".
La programació es va enmarcar en una "Festa-Promoció" dues setmanes abans del Cap de  setmana de les Jornades , es a dir el diumenge 7 d'octubre. Durant el matí, a la Plaça de la Vilà, els diferents profesionals explicarien, aclaririen dubtes i inscriurien als diferents tallers a tothom que ho desitges.
Per la comunicació d'aquestes festa, era vital comptar amb el repartiment del calendari mensual.
A partir de l'1 d'octubre estava previst la comunicació de profesionals i activitats a travers del Blog creat a propòsit, del facebook i de dossiers fixes a les biblioteques i caps de Tiana i Montgat
L'incompliment dels requisits bàsics de participació, per part d'alguns profesionals, ha ralentit el treball de la comisió, imposibilitant cobrir els terminis a assolir.
L'Ajuntament, ha donat el cop de gracia amb el calendari on no consta les dades correctes que es van donar en una presentació a l'alcaldia. Aquesta reunió es va demanar que hi fossin tots els departaments implicats, en un event que duraria 2 dies, on s'engegarien, a voltes simultaniament, activitats en tres punts del poble, preveient sorpreses d'aquests tipus.
Per tant, s'anulen les I Jornades de Salut i Benestar de Tiana, esperant que en un futur es pugui reprendre aquest camí, tot aprenent dels errors que han fet inevitable aquesta anulació.

Esperança Cases
Membre de la Comissió de les Jornades de Salut i Benestar de Tiana
Presidenta de l'Acist


Nova junta

S’exposa als presents la necessitat de formar una nova junta desprès de la decisió per part d’Esperança Cases de deixar la seva tasca com a presidenta i d’en Jaume Parodi com a tresorer.

Es proposa que l’Esperança segueixi com a presidenta reduint les seves tasques, i que aquestes les assumeixi en Lluís Gallen.

L’esperança no acepta la proposta de seguir com a presidenta.

Es proposa a en Jaume Aurell com a president.
En Josep Aurell accepta la proposta.

Es proposa i s’aprova que en Lluís Gallen assumeixi més tasques dins l’Acist i segueixi com a secretari.

Es proposa a en Josep Maristany com a tresorer.
En Josep Maristany accepta la proposta,

La junta queda definida de la següent manera:

Josep Aurell – President
Josep Maristany - Tresorer
Lluís Gallen – Secretari

Es convoca a una nova reunió per al dimecres 24 d’octubre a les 21:30h a la sala sant Jordi del Casal, on el president exposarà el seu full de ruta.

En Lluís Gallen passarà pressupost per dur a terme aquesta nova etapa un cop quedin definides les tasques i el full de ruta a dur a terme per la nova junta.


Altres

Fira de Nadal

Es demana als assitents formar part de la comissió organitzadora de la Fira de Nadal.
S’ofereixen a formar part de la comissió de treball:

Georgina Aixelà
Magda Carreras
Carme Gonzalez


Altes i baixes associats

En Sergi Muñoz de Tot Motor Tiana situ al carrer Matas 84, passa a formar part com a associat.

El psicòleg Josep Villà Soler, es dona de baixa de l’Acist donat que el seu negoci canvia la seva ubicació fora del poble de Tiana.

Som un total de 50 associats.Lluís Gallen
Secretari Acist

saps on soc?


Mostra ELS COMERÇOS DE TIANA en un mapa més gran