Acta assemblea 22 NOVEMBRE de 2011
Assistents:

Montse Abad
Griselda Aixelaà
Georgina Aixelà
Fina Batlle
Pilar  Solà
Dolors Navarro
Núria Parra
Àngel Beltran
Magda Pujol
Carme Gonzalez
Emma Salvatierra
Paco “Casal”
Laura Cutillas
Toni Fusté
Jordi Sicras
Esperança Cases
Lluís Gallen

ü Resum de la reunió amb el Regidor de Promoció Econòmica i amb la Tècnica Viviana Pérez sobre la valoració de l’Agrofira
         Des de l’ACIST sol·licitem a l’Ajuntament com a organitzador de l’Agrofira de:
L’acceptació d’un comissionat  de  l’ACIST per a la organització de les     
properes edicions.
Que La llista de participants a l’Agrofira estigui  consensuada un mes abans,   
per tal que multipliqui la oferta de productes en comptes de dividir-la. Així
doncs, es donaria la opció en cas de coincidència, a la preparació per part dels
locals.

ü Estarem al cas del proper calendari d’obertura comercial pel 2012

ü Centenari de la Sala Albeniz
Del 28 de novembre al 3 de desembre  les botigues guarniran els aparadors amb elements del  1911. Al moment de l’Assemblea teníem la següent llista:
Farmàcia Maqua -  Instruments
Clemantis -  Recreació de l’Escola Botànica de Tiana
Anait -  Vestit del 1900
Centre Veterinari -  Instrumental
El Jardí Secret – Perfumeria antiga
Tècnic Tiana – Màquines d’escriure
El Casal -  Exposició Fotogràfica
Espai Ecològic -  Mobba
La Punxa -  olleres i binocles
Ca l’Anita -  Programes de 1900
Gestoria Cutillas -  llibres de comptes antics

Es prega que tothom que ja sàpiga el que farà ho comuniqui per tal de fer un itinerari que publicaríem el més àmpliament possible, per tal que ningú perdi cap aparador. A banda des de l’Ajuntament ens van dir que vindria TV del Maresme.
Per un altre banda, el Sr. Toffoli està repartint fotografies en consonància

ü Fira de Nadal.
ü S’informa que el 22 hi haurà una reunió amb tots el col·laboradors a l’encesa de llums de la vigília de la Fira,
ü Esperem que en aquesta reunió, s’estableixi el lloc i la data de termini del lliurement de les capses “tipus sabates” que tots els comerços i serveis, així com entitats aportarem amb els nostres logos per decorar un arbre.
ü En aquesta vigília el 10/12, nosaltres tindrem una parada per vendre vi calen  amb unes tasses que els consumidors podran retornar (recuperant el muntat) o guardar com a record. Es preveu una encesa entranyable amb nadales de la Coral i del Kid & Us, així com un espectacle de dansa, que podria començar sobre les 19,00h.
ü Es fa pales que la majoria dels associat  no ha lliurat el full d’inscripció, on s’hi demanen dates crucials per la complicada logística de la Fira. Alguns fulls es lliuren a la reunió.
ü A la Fira que es celebrarà tot el dia, hi assistiran botigues de l’Acist, Entitats i artesans  d’altres llocs que aportaran una quota de 10,00€.
ü L’ACIST estarà a la Fira amb 3 taules:
La 1ra. de la organització, s’hi vendran bosses, fetes amb el material reciclat de la campanya “ Jo Compro a Tiana”; vi calent i serà el punt d’informació (firaires, horaris, activitats, etc...)
La 2na. serà per als restaurants de Tiana, que no poden participar d’aquest tipus d’accions, per estar enfeinats. Podran disposar d’un espai per esposar o exhibir el que considerin oportú.
La 3ra. serà per altres associats que per la naturalesa del seu negoci no els calgui taula individual, perquè també hi puguin dir la seva.
ES MOLT IMPORTANT QUE TOTHOM OMPLI ELS FULLS PER TAL QUE POGUEM ORGANITZAR-HO. Es van repartir cartells anunciant la data per  tal de començar a avisar a tothom que reservi el diumenge

ü Ornaments per als associats
A la darrera assemblea es va demanar al tres comerços relacionats amb plantes que presentessin un detall unificat per a cada establiment d’uns 10 a 15 €
A l’Assemblea es va dir que es presentaria en breu un de 15 a 20, per veure quants caldrien

ü L’IES de Tiana va demanar de fer una recollida de productes per les botigues per fer una panera, do’n sortiria un val de 300 € per gastar als comerços de l’ACIST en un termini que va del dia després del sorteig 23/12/2011 al 7/1/2012. Això es va comunicar  ja al carrer, doncs me’n vaig oblidar. Els que hi eren van acceptar. Els que no hi estiguin d’acord en participar-hi,  si us plau que ens ho facin saber.
ü Comissions:
    Caldria adjuntar un altre cop els fulls de inscripció a la Fira

saps on soc?


Mostra ELS COMERÇOS DE TIANA en un mapa més gran