Acta del 26 d'octubre de 2011
Assistents:
Emma
Yeho Gel
Montse Abad
Toni Fusté
Núria Parra
Georgina Aixelà
Griselda Aixelà
Carme Gonzalez
Lluís Gallen
Esperança Cases

Es disculpen per no poder assistir:
Jaume Parodi
Marc Fernandez
Helena Carreras
Magda Carreras
Pep Maristany
Xavi Torner

En relació a l’Ajuntament es van tractar els següents temes:

Regidoria de cultura
Sota el marc de mútua informació, per aprofitar actes públics i/o evitar celebracions coincidents, la Regidoria de Cultura ens ha comunicat, que el proper 27 de novembre celebrarà la Fira de 2a mà.

Regidoria de promoció econòmica·
Venda Ambulant: El 26 de setembre es va sol·licitar a l’Ajuntament de Tiana que s’investigués la venda ambulant que s’havia denunciat per alguns associats. El 18 d’octubre la Tècnica de Comerç Viviana Pérez va avançar en una reunió mantinguda amb en Lluís Gallen i amb mi que la Policia local ja estava “degudament informada per tal d’aplicar les accions corresponents....” , tanmateix li vam demanar que contemplessin penjar un rètol a cadascuna de les entrades naturals al poble.

· Alliberament del 31 d’octubre: Decidim poder obrir els establiments el dia 31 d'octubre (festa local) a canvi de tancar l’11 de desembre, escollit entre les opcions dels dies 6-8-11 i 18 del mateix mes.

· Plànols: En relació als plànols que la Tècnica de Comerç Viviana Pérez, ens va comentar com a possible acció i sota la següent informació de la darrera vegada l'any 2009.

_ 4.000/u. (1.200/u pels comerços participants – 2.800/u. per l’Ajuntament, Biblioteca....)
_ 150,00€ inserció publicitaria
_ 450,00€ contraportada
_ 400,00€ portada interior
_ 36 comerços
Cost unitari = 1.56€

En una època en la que molta gent es trasllada amb gps i recollint la insatisfacció dels assistents que van participar-hi en anteriors edicions, es dona aquesta per anulada.

· Bosses reutilitzables: Pel que fa al material propietat de l’Acist, de les banderoles publicitaries de la campanya “jo compro a Tiana”, es va proposar fer bosses per vendre. Donat que l'ajuntament en primera instancia tenia que fer-se'n càrrec del cost de la fabricació de les bosses,
dins d'una campanya de promoció que no es va poder portar a terme per qüestions econòmiques, es va sol·licitar la documentació pressupostaria generada per tal d’iniciar una negociació amb el fabricant des de l’associació. Aquesta documentació es va lliurar el 25 d’aquest mes.
Un cop revisem la documentació i ens posem en contacte amb el fabricant decidirem en assemblea si engeguem o no aquesta acció.

· Es va oferir a l’Acist la possibilitat de participar a la revista amb un apartat. Aquesta idea s’ha acollit amb entusiasme, comunicant que ja es feia en un passat i que amb molt de gust es reprendrà.

Agrofira (13 novembre)
· Encara no coneixem ni els expositors ni els productes que porten el convidats de la Diputació, de 6 a 12 sota el nom. “del parc a taula"
· Es demana la posició de l’Ajuntament en referencia als Horts, donçs són concessions personals que no poden generar venda i es desconeix si son o no ecològics.
· De cara al proper any, potser caldria una comissió que definís la participació i col·laboració dels components de l’Acist.

Associats
Ja en som 43 els associats, i hi ha nous interessats: La Taula de la Paquita i Xurreria La Tartana
Aquest més d'octubre comptem amb tres nous membres:
·SENIDE que ha proposat fer unes “Jornades de Salut” entre tots els associats que toquin aquesta temàtica. Es proposa fer una reunió amb tots aquells que hi puguin estar interessats (Psicòleg Josep Villà, Fisio, Silentium, Òptica, Salud Dental, farmàcies...
·Perruqueria POLITSWING
·Electricista ENRIC MOREU

Sopar de germanor
iniciarem un sopar de germanor pels associats on s’explicaran les noves activitats de l’Acist.

Fira de nadal (11 de desembre)
Es tracta d’engegar una Fira de Nadal que abarqui totes les àrees del poble ACIST, ENTITATS, ESCOLES (via AMPA), CREU ROJA.... que generin una activitat comercial i lúdica en torn a aquesta festa. En aquest sentit qualsevol informació es dirigirà a la Comissió de Nadal, per tal de distribuír la logística.

Aquest any sembla que comptarem amb un arbre gran al centre de la Plaça de la Vila. En aquest arbre y per a col·laborar amb la decoració cada establiment podria aportar una capsa (mida més o menys de sabates) decorada amb el nom del seu establiment i compartir amb les de les entitats i les decoracions que nens/nenes poden fer el mateix dia a la Fira.

A Garden Tiana, Clematis i Verd és bo se'ls ha encarregat una decoració associativa de Nadal per a tots els associats d’entre 10,00€ i 20,00€

Bancs i caixes
S'han iniciat contactes amb els banc i caixes de Tiana per assolir millors condicions pels associats en temps de crisi, a les quals han respost molt positivament Banc Sabadell i BBVA. Caixa Laietana en aquest moments de fusions entre diferents entitats no pot respondre a les nostres necessitats i La Caixa no mostra el mínim interès.

saps on soc?


Mostra ELS COMERÇOS DE TIANA en un mapa més gran